Betaal veilig online met ideal!

Snelle levering

Gratis advies

Betaalmethoden

✓  IDEAL:

  Nederland:

Is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL wordt de consument vanuit jouw betaalomgeving doorgeleid naar zijn eigen internetbankier omgeving voor het uitvoeren van de betaling.

 

✓  België: 

Voor de Belgische consumenten is het mogelijk om met Bancontact online betalingen te doen. Een betaling met Bancontact is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteer je Bancontact als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je je eigen bank selecteren. Hierna kom je terecht in een vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan vervolgens de betaling voltooid worden.

 

  Afterpay:

Nederlandse en Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van de achteraf betaal optie via Afterpay. Dit gaat vanaf een bedrag vanaf €25,00 tot maximaal €250,00

Extra AfterPay kosten €1.45 en 3.3 %  

 

✓  Zo gemakkelijk is het:

Je bestelt online, wij leveren het product en AfterPay stuurt je achteraf een betaaloverzicht. Je betaalt dan veilig achteraf door middel van telebankieren of via de betaalbutton in de digitale (email) factuur. Kies zelf wannéér je betaalt! Veilig en vertrouwd.

Met AfterPay hoef je niet langer het volledige aankoopbedrag vooruit te betalen. Ook hoef je geen creditcard gegevens in te voeren of een banktoken te gebruiken als je aan het online winkelen bent. Het product wordt gewoon geleverd en AfterPay biedt je vervolgens een betaaltermijn van maar liefst 14 dagen! Dit geeft de keuze om te betalen op het moment dat het beste bij jou uitkomt. Handig wanneer je bijvoorbeeld elders bent en niet direct uw creditcard of kaartlezer voor internetbankieren bij de hand hebt.

Deze betaalmogelijkheid is mogelijk voor zowel Nederlandse als voor Belgische klanten.

Kortom, kies voor zekerheid en kies voor betalen achteraf. Houdt uiteraard wel rekening met de voorwaarden, indien je niet kunt betalen met AfterPay als betaalmogelijkheid, neem dan contact met ze op. Je kunt ze bellen van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 en zaterdag van 9:00 tot 13:00 op het nummer 020-7230270 (lokaal tarief) of via de mail.

 

  Nederland:

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem:
IBAN: NL24ABNA0598152180
Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen via het AfterPay-systeem gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Arvato Finance B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, KvK-nummer 08203350,
BTW-nummer NL8210.92.698.B01.
De Eenmanszaak Mozaiektegeltjes-enzo, Zuidlandsestraat 6, 3114PZ Schiedam, KvK-nummer 52162109, BTW-nummer NL002047089B64, houder van de webshop www.mozaiektegeltjes-enzo.nl, heeft haar vordering op jou overgedragen aan AfterPay. Dit betekent dat je alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van AfterPay.

 

✓  LET OP:

Als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om nog eens te betalen;
Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten aan je in rekening gebracht worden.

 

  België:

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem:
IBAN: BE86826000546550
Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Arvato Finance International B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, Nederland. KvK Noord Nederland 55731260. BTW nr. NL8518.38.133B01.
Mozaiektegeltjes-enzo is een handelsnaam van de Eenmanszaak
Mozaiektegeltjes-enzo, Zuidlandsestraat 6, 3114PZ Schiedam, KvK nummer 52162109, BTW nr. NL002047089B64 . arvato Finance International B.V. voert namens Mozaiektegeltjes-enzo het betaalproces uit.


✓  LET OP:

Als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om nog eens te betalen;
Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvang je een betalingsherinnering, in welk geval mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.

 

✓  Betalen op rekening:

Alleen voor bedrijven.

Via de bank, onder vermelding van uw factuurnummer.

T.a.v. Mozaiektegeltjes-enzo

Bank: ING
Iban: NL77INGB0005499116
BIC: INGBNL2A

 

✓  BETAALVERZOEK: 

Wij kunnen jouw een BETAALVERZOEK sturen.

Stuur mij dan een WhatsApp berichtje "rechts onderin".

 

  SumUp: (Tijdelijk niet mogelijk i.v.m. Corona)

SumUp is door de Central Bank of Ireland (referentienummer: No C195030) in de Republiek Ierland geautoriseerd als instelling voor elektronisch geld en is gecertificeerd overeenkomstig EMV (Europay, Mastercard en Visa) en PCI-DSS, zodat betalingen worden verwerkt in overeenstemming met met de hoogste veiligheidsnormen.